Koret

Con Brio-koret tæller 45 medlemmer med en god fordeling på de fire stemmer. Koret øver torsdag aften i perioden august til juni i lokaler nær Valby station. Udover det musiske nyder vi hinandens selskab, og for at blive helt i topform til julekoncert har vi tradition for en årlig øveweekend på Klinten i Rødvig, hvor vi får øvet igennem.

Dirigenten

Eva Østergaard 2022

Korets dirigent er Eva Østergaard, som er en musikalsk humørbombe, der forstår at bringe det bedste frem i koret. Eva startede sin musiske karriere som korsanger i sin mors kor og skiftede derefter stemmens instrument ud med tværfløjten. Efter 16 år som solofløjtenist i Det Kongelige Kapel kastede hun sig ud i en ny karriere som organist, og det var i forbindelse med hendes ansættelse ved Brøndby Strand Kirke, at vi har været så heldige at få glæde af Evas kompetencer som korleder for Con Brio-koret.

Koncerter

Korets faste koncertsted er Frihavnskirken på Østerbro i København, som velvilligt stiller kirken til rådighed for to årlige koncerter. Traditionelt giver koret koncerter i maj og december. Derudover har koret med mellemrum givet koncerter i andre kirker, ligesom vi med jævne mellemrum har haft koncertturneer til bl.a. Polen og Ungarn. Vi har også opført Haydns ‘Skabelsen’ sammen med Lille Muko Veteraner og Gladsaxe Symfoniorkester.